Holistische massage

Holistische massage

Een holistische massage is een speciale massage die fijn voelt voor lichaam en geest. Tijdens deze massage wordt er niet alleen aandacht besteedt aan de lichamelijke aspecten, maar ook aan de de emotionele, mentale, sociale en spirituele aspecten.  

Wat is een holistische massage?

Bij een holistische massage wordt er niet alleen aandacht besteedt aan het lichaam, maar ook aan de geest. Tijdens de massage masseer ik u met een speciale olie die uw lichaam hydrateert. Dit alles gebeurt op een rustig tempo, zodat u kunt ervaren wat de massage met uw gemoedstoestand doet. De massage nodigt u uit om stil te staan bij wat u écht voelt en hieraan aandacht te schenken. Samen werken we toe naar een gemoedstoestand zonder spanningen.

Over Massage Feeling Good

Massage Feeling Good is gevestigd in Sassenheim. Door de centrale ligging is de praktijk ook erg goed bereikbaar vanuit onder andere Leiden, Katwijk, Noordwijk en Lisse. De praktijk wordt gerund door Sandra, een enthousiaste vrouw die haar passie heeft gevonden in het geven van massages. Maak nu kennis met de holistische massage techniek en maak een afspraak!

Voel, ervaar en ontspan!

Een holistische massage is niet alleen een massage die fijn aanvoelt voor lichaam, maar ook de geest beïnvloedt. Gun uzelf rust en maak kennis met Massage Feeling Good. Mijn praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Zaterdag werk ik op afspraak. Bekijk mijn website voor alle openingstijden en de contactgegevens. Ik ben bereikbaar via de telefoon en de mail.  

   Afspraak maken